XXIII Festival folklòric d’Eivissa MARE NOSTRUM

Un any més arriba el Festival Folklòric Mare Nostrum, aquest any es celebra els XXIII edició els dies 21 i 22 de setembre, enguany amb la participació de Sa colla de Can Bonet.

Nou grups folklòrics, cinc colles d’Eivissa i la resta de Navarra, Pontevedra, Múrcia i Zamora, hi participen aquest cap de setmana. El Festival està organitzat per la Federació de Colles de Ball i Cultura Popular d’Eivissa i Formentera, amb el patrocini del Consell d’Eivissa i la col·laboració dels ajuntaments de l’illa.

Els grups que venen a participar son: Txori Zuri Euskal Dantza Taldea de Navarra, Hai que Roelo de Cuntis, Pontevedra, Coros y Danzas de Zarandona, Múrcia, i Aulas de Música de Aliste y Tras Os Montes de Zamora.

D’Eivissa participam ses colles de: Sa Colla de Can Bonet, Sa Colla de Sant Rafel, Sa Colla de Vila, el Grup Folklòric Sant Josep de sa Talaia i el grup de Ball Pagès Es Broll.

fe2

El festival es dividirà en dos dies:

Els actes del dissabte 21 de setembre es duran a terme a partir de les 19.30 h al Centre Social de Sant Mateu, coincidint amb la celebració de les festes patronals del poble. En cas de mal temps, l’acte es traslladaria al pavelló municipal Quartó de Portmany. Hi participaran els grups convidats juntament amb sa Colla de Can Bonet.

Ja el diumenge 22 de setembre, hi haurà actuacions a la resta de municipis: a les 12.00 h, a la plaça de l’Església de Sant Josep, actuació del grup folklòric Coros y Danzas de Zarandona, Múrcia, amb el Grup Folklòric Sant Josep de sa Talaia. També a les 12.00 h, a la plaça de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, actuació del Grupo Folclórico Hai que Roelo de Cuntis, Pontevedra, amb el Grup de Ball Pagès Es Broll.

A les 12.30 h, a la plaça de l’Esglèsia de Sant Joan de Labritja, actuació de Txori Zuri Euskal Dantza Taldea de Navarra, amb sa Colla de Sant Rafel. I a les 19h, al parc Reina Sofia de Vila, actuació d’Aulas de Música de Aliste y Tras os Montes de Zamora amb el grup folklòric Sa Colla de Vila.

Vos convidam a tothom a participar-hi!

fe3

fe4

Recent Posts

Leave a Comment